Combi trommel filtersystemen

Combi trommel filtersystemen

Het DO-IT combi trommel filter is een filtersysteem dat uw water in goede conditie houdt.  Dit is al vele malen bewezen in de Koivijverwereld. Koihouders zijn kritische mensen, die alleen het beste voor zijn Koi willen hebben.
Door een trommelfilter in combinatie te gebruiken met een bewegend bed filter, en dit in een compacte behuizing te plaatsen krijg je het ideale filtersysteem.

Waarom?

Het water wat is ontdaan van alle ontlasting van uw Koi en andere ongerechtigheden gaat richting het bewegend bed om daar optimaal met het biomedium in aanraking te komen en gemengd worden. De spanzeef en de afdichting tussen de trommel is een doordacht item en compleet nieuw in de trommel wereld. De afdichting met een waterfilm welke per 24 uur maximaal 1 liter water langs de trommelzeef laat lopen, zorgt in combinatie met de spanzeef welke een doorlaat van 80 % heeft voor schoon water richting de biokamer. Onze spanzeven welke om de trommel zitten om zo veel mogelijk vuil op te vangen worden speciaal voor ons vervaardigd van de hoogste kwaliteit RVS. Uiteraard is onze trommel ook van RVS, want wij blijven voor de hoogste kwaliteit gaan. Kortom een degelijk gecombineerd filtersysteem wat u een hoop werk uit handen neemt. Na plaatsing van het filter de gewenste parameters instellen op niveau eisen van uw vijver en het genieten kan beginnen. Zie voor de specifieke eigenschappen per type onder de Combi serie beginnend met de Compact, Combi 30, Combi 50, 75 en 100.