Delta Flow pomp

De DO-IT Delta Flow

Eéntraps, normaalzuigende circulatiepomp geschikt voor grote hoeveelheden water bij een lage opvoerhoogte tot max. 60 m³/h. Deze pomp wordt veelal ingezet bij vijvers en visteelt.

Uitvoering
De Delta Flow is ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. De pomp is geschikt voor droogopstelling en wordt standaard geleverd met een slijtvaste Eagle-Burgmann mechanical seal (of gelijkwaardig). De efficiënte permanent magneetmotor is voorzien van een opgebouwde frequentieregeling. Eveneens van Duitse makelij (Hanning) en dus kwaliteitsgarantie! Deze motor wordt standaard geleverd met een 8-aderige stuurkabel. Met deze kabel worden de 3 ingestelde standen op de frequentieregelaar opgeroepen. Tevens kan de pomp met 0-10V en 4-20 mA aangestuurd worden. De pomp is dus vanaf afstand aan te sturen door middel van een regelkast. Dit biedt de gebruiker een volledige controle over de flow en energieopname van de pomp.

Corrosievrij
Zelfs RVS kan corroderen. De Delta Flow heeft een kunststof pomphuis en is daardoor corrosievrij. Door de gladde afwerking aan de binnenzijde van het pomphuis behoudt de Delta Flow zijn optimale rendement.

Zoutwater
De Delta Flow is standaard al geschikt voor zoutwater toepassingen. De speciale SiC/SiC+Viton mechanical seal is beter bestand tegen uittredende zoutkristallen. De tussenlantaarn, tussen pomp en motor, zorgt ervoor dat de uittredende zoutkristallen niet met de motor in contact kunnen komen. Deze aanpassing resulteert in een langere stand-tijd met als groot voordeel minder onderhoudskosten.

De ingebouwde galvanische scheiding zorgt ervoor dat er geen directe geleidingsweg mogelijk is tussen de motor-as en het te verpompen water. Dit maakt de pomp ook geschikt voor bijvoorbeeld zwemvijvers. Ook wordt door het onafhankelijk bureau TÜV, het veiligheidskeurmerk GS afgegeven. Daarnaast worden de pompen regelmatig getest volgens de DIN en CEN-normen. Dus optimale gegarandeerde veiligheid!

Technische gegevens

Zuig-/persaansluiting   75/75 mm en 90/90 mm (verloop mee geleverd)

Aanbevolen zuig-/persleiding   110/110 mm

Hmax   (max opvoerhoogte) = 5,8 m

Opgenomen (P1) en afgegeven (P2) vermogen   1~ 230 Volt - 1,00 / 0,85 kW

Nominale stroom   1~ 230 Volt - 4,50 A.  bij 50/60 Hz    

Bedieningskast: IPX5

 

LED-display geeft huidige toerentaal van motor aan

Start/stop 

Keuze uit drie vooraf instelde toerentallen

De voordelen

 

Chloor en zout bestendig door speciale SiC/SiC+Viton mechanical seal

Ook te gebruiken bij zwembad installaties

Energie zuinig!

Tevens kan de pomp met 0-10V en 4-20 mA aangestuurd worden. Deze aansluitkabel wordt standaard mee geleverd!

 

Garantie

 

2 jaar garantie uitsluitend op slijtage delen