Delta Flow Master pomp

De DO-IT Delta Flow Master … de meest energiezuinige pomp in zijn toepassing!

Eéntraps, normaalzuigende propellerpomp geschikt voor grote hoeveelheden water bij een lage opvoerhoogte tot max. 100 m³/h. Pomp welke veelal ingezet wordt bij vijvers en visteelt. Hoe energiezuinig is nou deze Delta Flow Master? Een capaciteit van 30 m³/h per uur met een stroomopname van ca. 55 Watt bij nul opvoerhoogte. Dat is ca. 40 Watt zuiniger dan vergelijkbare pompen. Reken eens uit hoeveel energie jij kunt besparen!

Voordelen van een energiezuinige pomp:
– een lagere energierekening
– hierdoor minder CO2 uitstoot, je helpt gelijk mee aan een beter milieu
– alleen nog maar genieten van je vijver/zwembad

Uitvoering
De Delta Flow Master is ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. De pomp is geschikt voor droogopstelling en wordt standaard geleverd met een slijtvaste Eagle-Burgmann mechanical seal (of gelijkwaardig). De efficiënte permanent magneetmotor is voorzien van een opgebouwde frequentieregeling. Eveneens van Duitse makelij (Hanning) en dus kwaliteitsgarantie! Deze motor wordt standaard geleverd met een 8-aderige stuurkabel. Met deze kabel worden de 3 ingestelde standen op de frequentieregelaar opgeroepen. Tevens kan de pomp met 0-10V en 4-20 mA aangestuurd worden. De pomp is dus vanaf afstand aan te sturen door middel van een regelkast. Dit biedt de gebruiker een volledige controle over de flow en energieopname van de pomp.

Corrosievrij
Zelfs RVS kan corroderen. De Delta Flow Master heeft een kunststof pomphuis en is daardoor corrosievrij. Door de gladde afwerking aan de binnenzijde van het pomphuis behoudt de Delta Flow Master zijn optimale rendement. Voor toepassing in zoutwater is de Delta Flow Master beschikbaar in de speciale S-uitvoering. In deze uitvoering is een speciale mechanical geplaatst welke beter bestand is tegen uittredende zoutkristallen. Deze aanpassing resulteert in een langere stand-tijd met als groot voordeel minder onderhoudskosten.

De ingebouwde galvanische scheiding zorgt ervoor dat er geen directe geleidingsweg mogelijk is tussen de motor-as en het te verpompen water. Dit maakt de pomp ook geschikt voor bijvoorbeeld zwemvijvers. Ook wordt door het onafhankelijk bureau TÜV, het veiligheidskeurmerk GS afgegeven. Daarnaast worden de pompen regelmatig getest volgens de DIN en CEN-normen. Dus optimale gegarandeerde veiligheid!

Technische gegevens

Zuig-/persaansluiting   110/110 mm inwendig en 125/125 mm uitwendig (schroefbaar verloop mee geleverd)

Aanbevolen zuig-/persleiding minimaal  110/110 mm

Hmax   (max opvoerhoogte) = 4,8 m

Afgegeven vermogen   1~ 230 Volt - 1,15 kW

Nominale stroom   1~ 230 Volt - 7,80 A.  bij 50/60 Hz

Bedieningskast: IPX5

LED-display geeft huidige toerentaal van motor aan

Start/stop 

Keuze uit drie vooraf instelde toerentallen

De voordelen

Chloor en zout bestendig door speciale SiC/SiC+Viton mechanical seal (optioneel verkrijgbaar)

Ook te gebruiken bij zwembad installaties

Energie zuinig!

Tevens kan de pomp met 0-10V en 4-20 mA aangestuurd worden. Deze aansluitkabel wordt standaard mee geleverd!

Garantie

 

2 jaar garantie uitsluitend op slijtage delen